Oţelul a pierdut la Ploieşti Recomandat

05 otelul 05 otelul

Oţelul a jucat la Ploieşti în prima zi de Paşti cu Petrolul într-o partidă care a contat pentru cea de-a 8-a etapă a Superligii. Ritmul a fost bun de la început, echipa gălăţeană a avut prima ocazie în min.8, Maciel a centrat dar execuţia lui Rusevic a fost deviată. Petrolul a deschis scorul în faza imediat următoare, Zhelev a greşit, Musi a scăpat, a pătruns în careu şi după duelul cu Pap a primit penalti, care a fost transformat impecabil de Grozav. Oţelarii au avut câteva momente de uluială după primirea golulului, ploieştenii au încecat să profite dar nu a fost periculoasă. Formaţia lui Dorinel Munteanu a revenit la pressingul avansat în jumătatea adversă cu care ne-am obişnuit dar tot gazdele au trecut pe lângă gol în min.31 prin Grozav. Peste doar şapte minute, Rusevic a introdus mingea în plasă dar a fost semnalizat în offside. Roş-alb-albaştrii au revenit şi au restabilit egalitatea în min.40 după o fază şnur: Zivulic i-a pasat în adâncime lui Zhelev, care şi-a răscumpărat greşeala, a insistat, a centrat dintr-o poziţie incomodă pentru Maciel care a marcat. Gazdele puteau să intre la pauză în avantaj dar Pap l-a blocat în extremis pe căpitanul Petrolului. Băieţii lui Dorinel Munteanu au ieşit mai hotărâţi de la vestiare şi au avut iniţiativa. În min.61 după un corner, Zivulic a trimis cu o lovitură de cap alături. Ultimul sfert de oră a fost complicat, echipa gălăţeană a rămas în 10 după ce Pop s-a accidentat şi nu a mai putut continua, gazdele au profitat imediat şi au trecut din nou în avantaj în min.81. Oţelul a revenit în atac şi a irosit o şansă importantă de egalare în min.90 când centrarea lui Adăscăliţei nu a fost reluată aşa cum ne doream de Cisotti.         


caseta tehnică
Petrolul Ploieşti -SC Oţelul 2-1 (1-1)

stadion Ilie Oană, spectatori: 4000

Au marcat: Grozav (min.11 din 11 metri), Berisha (min.81) respectiv Maciel (min.40)

Formaţii:
Petrolul: Zima - Huja, Meijers, Papp - Ţicu, Grozav (min.87 Işfan), Takayuki Seto, Jair (min.46 Dumitriu), Hanca (min.87 D.Radu) - Irobiso (min.59 Berisha), Musi (min.71 Răducan).
Rezerve neutilizate: Bălbărău - Eşanu, Garutti, Dumitrache,  D. Paraschiv, M. Bratu, R. Bucur.
Antrenor: Laszlo Balint

Oţelul: Pap - Zhelev (min.52 Adăscăliţei), Yabre, Cisse, Silva - Cisotti, Zivulic, Lameira (min.76 Neagu)- Maciel (min.71 Maciel), Rusevic, (min.52 Pop), Bodişteanu (min.76 Tănasă)
Rezerve neutilizate: Stoian - Jardan, Malle, Bordun, Farcaş, Panait, Gaitan, Mocanu
Antrenor: Dorinel Munteanu

cartonaşe galbene: Zima, Papp respectiv Pap, Maciel

Arbitru: Horia Mladinovici (Bucureşti) / A1: Ciprian Danşa (Satu Mare) / A2: Valentin Avram (Bucureşti); Arbitru VAR: Viorel Nicuşor Flueran (Craiova) / Asistent VAR: Mihăiţă Necula (Bucureşti) / R1: Valentin Porumbel (Olteniţa -Călăraşi)

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.