Oţelul lui Dorinel Munteanu a simţit din nou gustul dulce al victoriei Recomandat

09 otelul cronica 09 otelul cronica

Runda cu numărul 25 din Superligă a fost deschisă vineri la Galaţi cu partida SC Oţelul -FCU 1948 Craiova. Oţelarii lui Dorinel Munteanu au avut lovitura de începere, jocul a avut un ritm bun încă de la început, pe contre. Echipa gălăţeană a avut prima ocazie în min.8 când centrarea lui Pop la firul ierbii nu a fost ajunsă de Bodişteanu, s-a instalat în jumătatea de teren adversă iar oltenii au încercat să surprindă pe contraatac. Lameira a şutat prin surprindere în min.29 dar nu a nimerit cadrul porţii lui Gurău. În prelungirile primei reprize, oaspeţii au beneficiat de un corner rămas fără rezultat. Repriza a doua a debutat cu şutul bombă a lui Zhelev reţinut în doi timpi de portanul Craiovei. Oţelul a reuşit să deschidă scorul în min.65 după o acţiune rapidă pornită din propria jumătate, Maciel a centrat perfect la întâlnire pentru Bodişteanu, care a şutat din prima în plasă şi a continuat să pună presiune iar Bodişteanu a trecut pe lângă 2-0 în min.69. Oţelul a învăţat din greşelile anterioare, a gestionat bine situaţia şi a tremurat puţin doar în min.87 la oportunitatea lui Chiţu. Trupa lui Dorinel Munteanu obţine astfel prima victorie în faţa propriilor suporteri din 2024    


casetă tehnică
SC Oţelul Galaţi -FCU 1948 Craiova 1-0 (0-0)
stadion Oţelul, spectatori: 5000
Au marcat: Bodişteanu (min.65)

Formaţii:
SC Oţelul: Stoian - Zhelev, Cisse, Lovric, Silva - Lameira (min.80 Adăscăliţei), Cisotti, Teles (min.56 Zivulic) - Maciel (min.84 Jardan), Pop (min.56 Rusevic), Bodişteanu (min.84 Tănasă).
Rezerve neutilizate: E. Pap - Yabre, S. Rus, Gaitan, Ghiocel, Bordun, Cîrjan
Antrenor: Dorinel Munteanu

FCU Craiova 1948: Gurău - Negru, Lekiatas, Lacroix, Padula - V. Achim, Dr. Albu (min.89 Ibrahim )- Baeten ( min.46 Bahassa), Bauza, Chiţu  - Blănuţă (min.80 Blidar)
Rezerve neutilizate: R. Popa - Kvakic, Asamoah, V. Pop, M. Ilie, Sidibe, Ibrahim
Antrenor: Giovanni Costantino

cartonaşe galbene: Silva, Stoian respectiv Padula, Chiţu, Negru, Lekiatas

Arbitru: Horia Mladinovici (Bucureşti). Asistenţi: Florin Neacşu (Argeş), Imre-Laszlo (Sfântu Gheorghe)
Arbitru VAR: Cătălin Popa (Piteşti). Asistent VAR: Marius Marchidanu (Brăila)

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.