Întreruperi ale apei potabile, timp de 3 zile, în municipiul Galați Recomandat

Societatea Apă Canal SA Galați informează că, în intervalul 19-20 ianuarie, se vor executa lucrări de cuplare a tronsonului de conductă magistrală de aducțiune apă brută de profunzime Dn1000mm PEHD (subtraversare Drum Centură), executat în cadrul obiectivului de investiții al Consiliului Județului Galați „Extindere și modernizare drum centură – varianta ocolitoare a municipiului Galați – deviere utilități”.

Lucrările se execută de către Alitec Solution SRL.

În toată perioada lucrărilor de cuplare a noului tronson de conductă magistrală, care necesită scoaterea din funcție a conductei magistrale de aducțiune Dn1000mm Șerbești-Galați, operatorul Apă Canal va lua măsuri de asigurare a necesarului de apă brută pentru Stația Filești prin conducta de aducțiune Dn800mm Serbești-Galați și va efectua manevrele necesare suplimentării necesarului de apă pentru consumatorii din municipiul Galați cu debit din sursa de suprafață (Dunărea).

Lucrările executate vor conduce la sistarea apei în zilele de 18, 19 și 20 ianuarie, pentru consumatorii (abonați casnici și agenți economici) din str. Drumul de Centură, partea stângă pe sensul de mers din str. Brăilei până în str. Levaditti, respectiv imobilele din Drumul de Centură nr.88-240.

Apă Canal va pune la dispoziția acestor clienți cisterne cu apă. Cereri suplimentare pot fi făcute la dispeceratul societății, la numerele de telefon 0236 463 294 și 0236 473 380 int.133.

„De asemenea, în perioada 18-21 ianuarie 2023, pentru a avea posibilitatea asigurării apei potabile în parametri pe parcursul zilei pentru consumatorii arondați Stației de Repompare Filești, suntem nevoiți să procedăm la furnizarea apei cu presiune redusă pe timpul nopții. Reamintim ca arealul arondat stației este cuprins între: str. Gh. Doja, bdul. G. Coșbuc, str. Drumul Viilor, str. N. Mantu, str. Drumul de Centură, Sat Filești, Calea Smârdan, respectiv următoarele cartiere, cu străzile adiacente: Aurel Vlaicu, Siderurgiștilor Vest, Micro 14 (inclusiv Viaduct), I.C. Frimu, Filești, Sat Filești, Micro 38, Micro 39A, Micro 39B, Micro 39C, Micro 40, Micro 13B”, precizează operatorul Apă Canal.

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.