Trafic feroviar reluat în zona în care a luat foc un vagon al trenului Galați – Cluj Napoca Recomandat

Circulaţia trenurilor între staţiile Mogoşeni şi Beclean pe Someş a fost reluată, marţi seara, cu tracţiune Diesel, după ce a fost închisă temporar din cauza unui incendiu produs la un vagon din compunerea trenului IR 1830 Galaţi - Cluj Napoca, incendiu care a topit inclusiv linia de contact, informează CFR SA.

Reprezentanţii SRCF Cluj au trimis la faţa o drezină pantograf pentru intervenţiile necesare remedierii deranjamentului la firul de contact.

Până la finalizarea intervenţiilor, pentru asigurarea continuităţii circulaţiei feroviare, garniturile care au aparţinut CFR Călători au circulat dublate cu locomotivă Diesel pe intervalul respectiv, iar alte două trenuri private, fiind formate din automotoare, au circulat în condiţii normale.

Traficul feroviar a fost oprit marţi între staţiile Mogoşeni şi Beclean pe Someş, din cauza unui incendiu produs la un vagon din compunerea trenului IR 1830 Galaţi - Cluj Napoca. Incendiul dintre vagoanele 2 şi 3 s-a produs în linie curentă, în halta Cociu, între staţiile Mogoşeni şi Beclean pe Someş, fiind afectat inclusiv firul de contact.

20 de persoane au fost evacuate din tren, iar pompierii militari au intervenit pentru stingerea incendiului.

„Călătorii trenului IR 1830 nu s-au aflat niciun moment în pericol. Toţi călătorii au ajuns la destinaţii în cursul serii, cu transportul alternativ pus la dispoziţie de CFR Călători", a menţionat CFR.

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.