Negocieri „aprinse” cu medicii de familie Recomandat

CNAS a început dicuțiile cu reprezentanții medicilor de familie, pe marginea solicitărilor acestora, dar medicii de familie sunt hotarâți să nu cedeze cerințelor guvernamentale decât în condițiile lor.

Reprezentanții județeni ai medicilor de familie au hotărât, recent, un set de măsuri pentru situația în care negocierile cu Casa de Asigurări de Sănătate nu vor ajunge la un consens:

„Reprezentanții județeni ai medicilor de familie au hotărât în ședința din seara aceasta ( n.r. 15 ianuarie) nesemnarea unui act adițional de continuare a activității începând cu 1 februarie în cazul în care condițiile contractuale vor fi diferite de cele în vigoare în acest moment.

Mulțumim tuturor colegilor medici de familie pentru susținerea lor în actiunile de protest pe care le-am desfășurat și le vom desfașura în continuare atât la nivel local cât și la nivel național. Numai împreună putem obține respectul pe care îl merităm!” – transmite Dina Mergeani, președintele Societății Naționale de Medicina Familiei într-o postare pe rețelele de socializare.

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.