Ministrul Boloș anunță că plăţile pentru ajutorul de încălzire se vor face prin Poşta Română Recomandat

Ministrul Investiţiilor şi Proiectelor Euopene Marcel Boloş a anunțat că a fost aleasă Poşta Română pentru a face plăţile pentru ajutorul de încălzire al celor cu venituri mici, deoarece aceasta are structuri în mediul rural.

„Sunt peste 7.200 de cititoare optice pentru care este în curs de încheiere contractul de achiziţie, termenul de livrare este de 20 de zile. Deci practic tot ce înseamnă echipamentele necesare pentru ca această citire a facturilor să aibă loc direct de către poştaşi şi să nu mai avem nevoie ca beneficiarul să meargă la oficiul poştal. E nedrept să creăm cozi la oficiile poştale.  Am gândit în detaliu aceste mecanisme pentru ca oamenii s aibă acces la bani”, a afirmat Marcel Boloş, la Digi 24.

Potrivit ministrului, 20 februarie este termenul limită pentru virarea banilor.

„Data de 20 februarie este termenul. Aceste cititoare vor fi la dispoziţia oficianţilor poştali. Vineri am fost la Poşta Română, am stat de vorbă personal inclusiv cu directorii teritoriali pentru a înţelege ce probleme mai sunt pentru ca mecanismul să funcţioneze”, a precizat Boloş.

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.