Ciolacu: România nu poate crește, dacă toți copiii care se nasc aici nu au șanse egale de a-și dezvolta potențialul! Recomandat

De Ziua Internațională a Drepturilor Copilului, s-au semnat primele 22 din cele 150 de contracte de finanțare pentru realizarea centrelor de zi, destinate copiilor expuși riscului de a fi separați de familiile lor, dar și recuperării copiilor cu dizabilități sau consilierii și sprijinului pentru părinți și copii,  a anunțat premierul Marcel Ciolacu. 
 
„România nu poate crește, dacă toți copiii care se nasc aici nu au șanse egale de a-și dezvolta potențialul! Iar, prin investițiile demarate astăzi, ne asigurăm că, în special copiii proveniți din familii vulnerabile - indiferent de locul în care s-au născut, la țară sau la oraș, într-o zonă mai mult sau mai puțin dezvoltată economic - au o șansă în plus, prin posibilitatea de a merge, după școală sau după grădiniță, într-un centru de zi, în care vor primi nu doar o masă caldă, ci și consiliere, orientare școlară și profesională din partea specialiștilor”, a transmis șeful Executivului. 
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)
Ultima modificare Luni, 20 Noiembrie 2023 15:51

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.