Deputatul Viorica Sandu despre Coaliția de guvernare și construcția bugetului pe anul viitor Recomandat

Deputatul PSD de Galați, Viorica Sandu, a scris pe pagina sa de Facebook despre Coaliția de guvernare și construcția bugetului pe anul viitor „Este vorba despre un buget care ar trebui să asigure financiar anul 2024 și pentru că suntem parteneri de guvernare și firesc, ne asumăm la unison acțiunile noastre”, a transmis deputatul Viorica Sandu.

„Însă când fostul prim-ministru Nicolae Ciucă afirmă despre Bugetul acestui an 2023 că „A fost o greșeală în ceea ce privește estimarea veniturilor, de aceea suntem în situația în care suntem”, vorbește despre buget ca și cum altcineva l-ar fi aprobat. Dacă apreciază că a fost greșit, atunci să facă un gest de onoare pentru a-și asuma răspunderea că a aprobat ceva greșit, pentru că la aprobarea bugetului, premierul de atunci, Nicolae Ciucă afirma cu mândrie că „este un buget realist, echilibrat care vizează susținerea economiei și protejarea populației”, a scris Viorica Sandu, pe Facebook.

Potrivit deputatului Viorica Sandu, estimarea veniturilor bugetare pe anul 2023, pe care o critică acum fostul premier Ciucă, s-a realizat pe baza planului de încasări realizat de fostul șef schior de la ANAF, Lucian Heiuș, care își făcea selfie-uri pe pârtia de schi în timp ce încasările instituției pe care o conducea se prăbușeau .

„Acum nu e momentul să încercăm pasarea responsabilității, ci să continuăm ce am început împreună, respectiv guvernarea pentru a asigura stabilitatea ţării şi finalizarea obiectivelor propuse. Suntem mai utili populației lucrând cât mai eficient la Bugetul 2024 în loc să inflamăm situația prin declarații iresponsabile despre PSD și despre deciziile Coaliției, așa cum a afirmat și premierul Marcel Ciolacu”, a precizat Viorica Sandu. 

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.