Ministrul Agriculturii, întâlnire cu Ambasadorul SUA în România: Am discutat şi despre dezvoltarea unor proiecte pilot în zona unde Dunărea se varsă în Marea Neagră Recomandat

Ministrul Agriculturii, Florin Barbu, a avut o întrevedere cu Ambasadorul Statelor Unite ale Americii în România, E.S. Kathleen Kavalec.

”Am avut o întrevedere cu Ambasadorul Statelor Unite ale Americii în România, E.S. Kathleen Kavalec, ocazie să discutăm despre unul dintre subiectele extrem de dragi mie: dezvoltarea infrastructurii de irigaţii. Agenţia Naţională de Îmbunătăţiri Funciare (ANIF) este implicată în programul privind “Creşterea Nivelului de Pregătire şi a Rezilienţei la Secetă“  în  2024, ceea ce ne dă ocazia să integrăm know-how-ul companiilor americane pe piaţa din ţara noastră”, a scris Florin Barbu, pe Facebook.

Ministrul a precizat că a discutat cu Ambasadorul SUA şi despre unele proiecte pilot care vizează zona de vărsare a Dunării în Marea Neagră.

”Am discutat şi despre dezvoltarea unor proiecte pilot în zona unde Dunărea se varsă în Marea Neagră, având în vedere că mare parte din apa disponibilă în sistemele de irigat provine din Dunăre”, a mai spus Barbu.

 

 

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.