Cu brăţara prin casă Recomandat

26 cas 26 cas

Judecătorii de la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie au decis ca femeia acuzată de DIICOT de propagandă teroristă să fie plasată 30 de zile în arest la domiciliu, ea urmând să poarte în permanenţă o brăţară electronică de supraveghere. Procurorii solicitaseră ca femeia să fie arestată preventiv, însă magistraţii nu au fost de acord.
În schimb, instanţa a dispus ca Florentina Liliana Gîdea să fie plasată în arest la domiciliu, având montată o brăţară de supraveghere.
"În baza art. 227 alin. 1 Cod procedură penală respinge propunerea formulată de DIICOT de luare faţă de inculpata Gîdea Florentina - Liliana a măsurii arestării preventive. Dispune luarea măsurii arestului la domiciliu faţă de inculpata Gîdea Florentina - Liliana pentru o perioada de 30 de zile, începând cu data de 24 noiembrie 2022 până la data de 23 decembrie 2022. Obligă inculpata să nu părăsească imobilul în care locuieşte fără permisiunea organului judiciar care a dispus măsura sau în faţa căruia se află cauza şi de a se supune restricţiilor impuse de către acesta. Conform art. 221 alin. 3 Cpp, pe durata măsurii arestului la domiciliu, inculpata va purta permanent un dispozitiv electronic de supraveghere şi va comunica periodic informaţii relevante despre mijloacele sale de existenţă", se arată în hotărârea instanţei.

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.