Acum nu se mai fură portofelul ci seiful Recomandat

29 pol 29 pol

Un bărbat de 35 de ani a fost reţinut şi arestat preventiv pentru 30 de zile, pentru că ar fi furat un seif metalic dintr-un restaurant din Sectorul 6 în care se aflau peste 19.600 de lei.
"La data de 27 ianuarie, poliţiştii Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti (DGPMB) - Serviciul de Investigaţii Criminale - Sector 6 au reţinut un bărbat, în vârstă de 35 de ani, faţă de care sunt efectuate cercetări într-un dosar penal de furt calificat, prejudiciul fiind de aproximativ 19.600 de lei", informează Biroul de presă al DGPMB.
La data de 20 ianuarie, poliţişti din cadrul Sectiei 22 Poliţie au fost sesizaţi, prin sistem 112, de către managerul unei societăţi comerciale, cu privire la faptul că, în noaptea de 19-20 ianuarie, între orele 22,00-7,30, din incinta unui restaurant din Sectorul 6 ar fi fost sustras un seif metalic.
Cazul a fost preluat de către Serviciul de Investigaţii Criminale - Sector 6, iar în urma cercetărilor şi investigaţiilor efectuate s-a stabilit că fapta ar fi fost săvârşită de către un bărbat, în vârstă de 35 de ani, cetăţean străin.
"La data de 27 ianuarie, bănuitul a fost depistat în incinta unui aeroport din Capitală şi a fost condus la audieri. În baza probatoriului administrat, cel în cauză a fost reţinut pentru 24 de ore, faţă de acesta fiind dispusă, ulterior, măsura arestului preventiv pentru 30 de zile", arată sursa citată.

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.