Daniel Neagu

Școala din localitatea Malu Alb, afectată de un incendiu, va fi refăcută cu fonduri de la Consiliul județean Galați. Anunțul a fost făcut Costel Fotea, președintele CJ Galați. Sprijinim Primăria Drăgănești pentru a reface școala distrusă de incendiu, a transmis liderul județului Galați.

CJ Galați a alocat un ajutor de 150.000 lei pentru refacerea școlii gimnaziale din satul Malu Alb, comuna Drăgănești. Unitatea de învățământ a fost afectată, în noaptea dintre 30 și 31 martie, de un incendiu pus de o mână criminală.

„E greu de imaginat ce a fost în sufletul copiilor, a profesorilor, a părinților, când au văzut că școala la care țineau atât de mult a fost, în miez de noapte, cuprinsă de flăcări. Au ars articole de mobilier și recuzită școlară, iar clădirea a suferit stricăciuni din cauza degajărilor de fum și a intervențiilor pentru stingerea flăcărilor. În urma cercetărilor făcute de pompieri și polițiști, făptașul a fost prins și va răspunde în fața legii. Dar nu puteam să lăsăm ca viața și educația copiilor care învățau la această școală să fie afectate de inconștiența unei persoane certate cu cele mai elementare norme de conviețuire socială”, a declarat Costel Fotea.

Sumele alocate școlii din satul Malu Alb vor fi puse la dispoziția Primăriei din Drăgănești și vor fi folosite pentru repararea spațiilor afectate de incendiu și reluarea cât mai rapidă a cursurilor în condiții normale.

„Suntem alături de elevi și cadrele didactice în depășirea acestei încercări. Asta înseamnă solidaritate, asta înseamnă să fii alături de gălățeni”, a precizat Costel Fotea.

Prim-ministrul Marcel Ciolacu a avut marți, 15 aprilie 2025, la Palatul Victoria, o întrevedere cu o delegație a Congresului Statelor Unite ale Americii condusă de Vern Buchanan, președintele Parteneriatului pentru Democrație al Camerei Reprezentanților, care efectuează o vizită în România.

Premierul Marcel Ciolacu a susținut că această vizită a fost „un prilej de a consolida dialogul părții române cu Congresul american și de a oferi, totodată, o imagine clară și onestă a importanței relației dintre România și Statele Unite”.

 

„Între România și Statele Unite ale Americii sunt relații de fond, atât pe latura strategică, cât și economică. România este interesată de consolidarea, în continuare, a relației bilaterale excelente cu SUA și cu reprezentanții Congresului, instituție cu rol activ pentru dezvoltarea Parteneriatului Strategic România-SUA”, a declarat Marcel Ciolacu.

În contextul analizei cu privire la situația globală actuală, prim-ministrul Marcel Ciolacu a subliniat necesitatea unui Parteneriat transatlantic robust.

„SUA rămân un aliat indispensabil în asigurarea securității în Europa. România este și va rămâne un pilon al coeziunii transatlantice pe Flancul Estic al NATO, cel mai apropiat, activ și predictibil aliat al Statelor Unite din regiunea Mării Negre. Parteneriatul transatlantic robust reprezintă un interes național esențial pentru România și acționăm pentru ca toate componentele lui să fie întărite. De la preluarea mandatului de prim-ministru, am construit o relație economică bilaterală foarte aplicată și am încredere că vom continua această abordare cu noua administrație americană”, a spus premierul Marcel Ciolacu.

Șeful Executivului a menționat, în acest context, că România susține pe deplin obiectivul ca aliații europeni să-și consolideze propriile forțe și să-și asume responsabilități suplimentare, fiind deplin angajată să asigure sprijinul ca țară gazdă pentru trupele aliate și să sporească în continuare capacitățile și capabilitățile Forțelor Armate Române. 

„În 2025, pentru al nouălea an consecutiv, am alocat minimum 2% din PIB pentru apărare, cu posibilitatea extinderii la 2,5% pentru înzestrare. La stabilirea acestui buget am ținut cont de situația de securitate din apropierea graniței, de apartenența țării la NATO și la misiunile UE, dar și de obiectivele noastre de a dinamiza industria națională de apărare”, a declarat prim-ministrul Marcel Ciolacu

O altă temă de interes în cadrul discuțiilor de astăzi de la Palatul Victoria a fost aderarea României la Programul Visa Waiver.

„România a îndeplinit toate criteriile necesare, unele chiar au fost depășite și avem convingerea că lucrul acesta ne califică pentru a deveni membri ai Programului. Vom menține abordarea cooperantă și le vom oferi partenerilor americani toate informațiile privind contribuția noastră la eforturile SUA de securizare a călătoriilor și a frontierelor”, a dat asigurări șeful Executivului.

Delegația Congresului Statelor Unite ale Americii, condusă de președintele Parteneriatului pentru Democrație al Camerei Reprezentanților, Vern Buchanan, a transmis mesaje de susținere a aderării României la Programul Visa Wiaver, în condițiile în care țara noastră a îndeplinit toate criteriile tehnice și a lucrat îndeaproape cu Ambasada SUA în acest sens.

Reprezentanți ai ambelor partide, Republican și Democrat, au declarat că „includerea în Programul Visa Waiver este un merit câștigat al României si vor face demersuri pentru ca acest program să devină activ pentru cetățenii români cât mai curând posibil”.

De asemenea, în cadrul întrevederii de la Palatul Victoria, prim-ministrul Marcel Ciolacu a evidențiat angajamentul ferm al Guvernului de a apăra democrația, orientarea euro-atlantică a României, de a asigura corectitudinea și transparența proceselor democratice, precum și de a garanta libertatea de exprimare.

Din delegația Congresului SUA au făcut parte: Vern Buchanan (Republican – Florida), Dina Titus (Democrat – Nevada), Lloyd Doggett (Democrat – Texas), Ted Lieu (Democrat – California), Neal Dunn (Republican – Florida), Ilhan Omar (Democrat – Minnesota), Anna Paulina Luna (Republican – Florida) și Andy Ogles (Republican – Tennessee).

Din partea Guvernului, împreună cu premierul Marcel Ciolacu au mai participat la întrevedere vicepremierul Marian Neacșu, vicepremierul și ministrul Afacerilor Interne, Cătălin Predoiu, ministrul Apărării Naționale, Angel Tîlvăr, ministrul Economiei, Digitalizării, Antreprenoriatului și Turismului, Bogdan-Gruia Ivan, ministrul Afacerilor Externe, Emilian-Horațiu Hurezeanu, șeful Cancelariei Prim-Ministrului, Ștefan-Radu Oprea.

Biroul Electoral Central anunţă că a dispus, în perioada 4-12 aprilie, eliminarea de pe marile platforme online a 609 materiale publicitare politice cu conţinut ilegal.  

„În perioada 4.04 – 12.04.2025, au fost emise un număr de 175 decizii de admitere a plângerilor care vizau materiale publicitare politice cu conţinut ilegal, respectiv un număr de 104 decizii de respingere”, a transmis, marţi seară, BEC, într-un comunicat de presă.

Potrivit documentului citat, din cele 175 decizii de admitere a plângerilor, 41 au vizat materiale publicitare politice cu conţinut ilegal postate în mediul online de către persoane fizice care nu deţin funcţii elective ori alte funcţii publice, dar sunt actori politici în sensul art. 3 pct. 4 lit. g din Regulamentul UE 2024/900.

„Prin deciziile de admitere s-a dispus înlăturarea de pe platformele online foarte mari a unui număr total de 609 materiale publicitare politice cu conţinut ilegal, din care un număr de 149 au fost postate de către persoane fizice care nu deţin funcţii elective ori alte funcţii publice- dar care sunt actori politici- fără respectarea dispoziţiilor legale care reglementează semnalarea prin etichetare a materialelor de propagandă electorală, iar cu privire la restul de 460 s-a constatat fie că aparţin unor actori politici care candidează ori deţin funcţii elective ori alte funcţii publice fără respectarea dispoziţiilor legale care reglementează semnalarea prin etichetare a materialelor de propagandă electorală, fie că au fost postate pe conturi a căror autenticitate nu poate fi verificată”, a mai transmis BEC.

 

BEC a precizat că, în situaţiile în care persoanele fizice postează pe conturile personale, deschise pe platformele online foarte mari, în mod preponderent şi repetitiv, materiale de propagandă electorală, atunci acestea dobândesc calitatea de actori politici cu potential de influenţare a electoratului şi se activează în sarcina titularilor postărilor obligaţia etichetării respectivelor materiale în scopul atenţionării şi informării corecte a publicului. În plus, BEC a statuat că situaţiile în care materialele postate fac referire la modul de îndeplinire a atribuţiilor în exercitarea funcţiilor deţinute în prezent ori în trecut de către candidaţi, fără a conţine un îndemn direct ori indirect de a vota ori de a nu vota, nu califică respectivele materiale drept materiale publicitare politice.  

Candidatul coaliției de guvernare, Crin Antonescu, susține că nu a fost niciodată colaborator al Securității și nu a făcut poliție politică.

„Eu înțeleg că într-o campanie electorală se pot întâmpla numeroase lucruri cer CNSAS să publice această declarație (...) Nu am furnizat nimănui, nici Securității informații, mai mult chiar l-am acoperit pe prietenul meu, nu am absolut nimic de ascuns (...) Am fost chemat la Securitate în calitate de urmărit... Cer ca această declarație să fie făcută publică, eu am fost o victimă a securității. (...) Nu am oferit nicio informație Securității și mi-am asumat acest risc să-i informez părinții că el a plecat din țară”, a declarat Crin Antonescu.

Potrivit lui Crin Antonescu, un 1987, un prieten de-al său foarte bun a plecat într-o excursie în Bulgaria şi de acolo a încercat să plece în Austria. Nu a reușit acest lucru şi a fost capturat de către organele de ordine din Bulgaria, fiind adus ulterior în România.

„La plecare a lăsat câteva obiecte personale pentru trei prieteni sau patru foarte apropiaţi. Toţi cei trei pentru că le lăsase cu nume, cu etichete obiectele respective, am fost chemaţi în calitate de urmăriţi la Securitate să dăm declaraţii despre acest lucru. M-am prezentat şi eu în calitate de urmărit. Am dat o declaraţie în care nu am oferit nicio informaţie specială decât că sunt prieten cu persoana respectivă, că ştiam că pleacă într-o excursie în Bulgaria, că nu ştiam ce intenţie are, ceea ce era adevărat şi atât şi nimic mai mult. Aceeași persoană, în anul următor, în 1988, a avut o altă tentativă de data această reușită, din fericire, de a părăsi țara.

Eu am fost singura persoană care am știu despre intenția lui, el a avut atâta încredere în mine încât mi-a spus ce vrea să facă și mi-a lăsat misiunea să-i anunț părinții. Ceea ce am și făcut, omul a traversat Iugoslavia, a stat în lagăr o vreme și după a plecat în Canada, unde trăiește și astăzi. Eu, nu numai că, evident, nu am oferit nicio informație Securității, ci mi-am asumat acest risc, am anunțat după termenul pe care-l stabilisem împreună, de două sau trei săptămâni, i-am informat părinții că el a plecat de fapt din țară și nu se mai întoarce și asta este tot”, a mai spus Crin Antonescu.

„Crin Antonescu a fost singura persoană în care am avut încredere să mă destăinui înainte de a pleca. L-am rugat frumos să-mi anunțe familia, părinții mei, după trei săptămâni după ce am plecat. Pentru că din informațiile mele știam că dacă a trecut această vreme mi-a reușit excursia și să-i asigure că sunt în siguranță și că-i voi contacta cu prima ocazie. Nu am nicio îndoială sau o suspiciune că domnul Crin Antonescu ar fi fost informator. Absolut nu. E o calomnie”, a declarat Ștefan Costache, prietenul lui Crin Antonescu, la Antena 3 CNN. 

 

Ministrul afacerilor externe Emil Hurezeanu a participat la reuniunea miniştrilor afacerilor externe din statele membre ale UE (Consiliul Afaceri Externe/CAE), care s-a desfăşurat la Luxemburg.

Miniştrii au avut discuţii privind agresiunea Rusiei împotriva Ucrainei, evoluţiile din Orientul Mijlociu şi Siria, relaţiile UE-Africa, precum şi Balcanii de Vest.

Cu privire la agresiunea Rusiei împotriva Ucrainei, ministrul român de externe a reiterat sprijinul ferm pentru o pace justă şi durabilă, susţinută de garanţii de securitate solide, cu sprijinul SUA şi cu implicarea statelor europene.

Hurezeanu a subliniat necesitatea continuării şi consolidării sprijinului multidimensional pentru Ucraina, exprimând susţinere pentru iniţiativa Înaltului Reprezentant Kallas de sprijin militar pentru Ucraina. ”Şeful diplomaţiei române a pledat atât pentru continuarea presiunii asupra Rusiei prin adoptarea unui nou pachet de măsuri restrictive, cât şi pentru consolidarea regimului de sancţiuni privind acţiunile hibride ale Rusiei.

Referitor la situaţia din Orientul Mijlociu, ministrul Emil Hurezeanu a exprimat îngrijorare cu privire la deteriorarea situaţiei umanitare din Gaza şi a subliniat importanţa continuării negocierilor în vederea implementării integrale a acordului de încetare a focului în Fâşia Gaza.

”A menţionat, de asemenea, rolul important al României în operaţiunile de evacuare medicală din Gaza, în cadrul Mecanismului de Protecţie Civilă a UE, şi tratarea în spitalele româneşti a unor pacienţi pediatrici palestinieni. Ministrul a reiterat susţinerea pentru soluţia celor două state, ca singură opţiune durabilă pentru rezolvarea conflictului şi a salutat iniţiativa arabă cu privire la reconstrucţia în Fâşia Gaza şi identificarea unei soluţii de securitate regionale”, subliniază MAE.

Discuţia privind relaţiile UE-Africa a avut loc în pregătirea reuniunii ministeriale Uniunea Europeană-Uniunea Africană, care se va desfăşura la Bruxelles, la 21 mai 2025.

”Miniştrii de externe au evidenţiat importanţa parteneriatului UE-Africa, apreciind că viitoarea reuniune ministerială va oferi oportunitatea ca, în actualul context politic, UE să fie percepută drept un partener de încredere şi predictibil. Totodată, va fi un bun prilej pentru reafirmarea angajamentului comun pentru multilateralism şi ordinea internaţională bază pe reguli, Carta ONU şi principiile suveranităţii şi integrităţii teritoriale”,  precizează comunicatul. 

Consiliul Județean Galați a aprobat, într-o ședință extraordinară, indicatorii pentru construirea unui ”Centru Integrat de Îngrijiri Paliative”, prin intermediul căruia pacienții grav bolnavi să beneficieze de suport medical pentru ameliorarea simptomelor afecțiunilor de care suferă, dar și de suport fizic și emoțional.

”Astăzi am făcut un pas extrem de important pentru a avea, la Galați, servicii medicale de paliație, menite să ușureze suferința pacienților afectați de boli grave, unele incurabile, precum cancerul în forme foarte avansate.Este un proiect de suflet în primul rând, pentru că sunt tot mai mulți oameni care suferă de cancer în forme tot mai grave. Acest centru vine să completeze serviciile medicale oferite de Spitalul Județean Clinic de Urgență ”Sf.Ap.Andrei” din Galați. În prezent, secția de Oncologie dispune doar de 10 paturi pe partea de paleație, iar cererea pentru astfel de servicii medicale este foarte mare. Această nou unitate medicală vine să răspundă acestor necesități”, a arătat Costel Fotea, președintele Consiliului Județean Galați.

Noul centru va funcționa într-o clădire cu patru etaje, dotată cu cele mai moderne echipamente și circuite medicale disponibile în prezent în domeniul paliației. 

Vor fi saloane pentru două sau trei persoane (în total va fi o unitate cu 50 de paturi), dar și cabinete medicale, saloane pentru kinetoterapie, consiliere psihologică, săli de tratament, sală de socializare, săli de așteptare etc. 

De asemenea, în total, vor fi peste 1000 de echipamente medicale, specifice serviciilor de paliație, cu care vom dota acest centru.

”Această investiție va avea o valoare totală de aproape 28 milioane de lei. Am reușit să găsim o sursă de finanțare din fonduri europene, dar nu suficientă pentru un astfel de centru. Totuși, pentru că ținem foarte mult la acest proiect, vom atrage 12,5 milioane de lei prin Programul Sănătate, iar diferența de aproximativ 15,5 milioane de lei o vom completa din bugetul propriu al Consiliului Județean Galați.

De asemenea, pentru a accelera lucrurile, încă de săptămâna viitoare vom lansa cu clauză suspensivă licitația publică pentru construirea noii unități medicale, astfel încât, până la sfârșitul acestui an, să reușim demararea efectivă a lucrărilor”, a precizat Costel Fotea, președintele Consiliului Județean Galați.

Cel mai mare Parc de Aventură din sud-estul României se redeschide/ Cel mai mare Parc de Aventură din sud-estul României se redeschide. Este vorba despre EscapeLand aflat în Pădurea Gârboavele de lângă orașul Galați. Parcul spectaculos poate fi vizitat începând de vineri, 11 aprilie. În primii doi ani de la înființare, EscapeLand a atras circa 25.000 de vizitatori.

Parcul a fost construit și este administrat de Consiliul Județean Galați.

„Veste bună pentru iubitorii de petrecere a timpului liber în mijlocul naturii. Începând de astăzi, 11 aprilie, redeschidem Parcul de Aventură EscapeLand din Pădurea Gârboavele, pentru al treilea sezon! În primele două sezoane, parcul a atras în total aproape 25.000 de vizitatori, atât adulți, cât și foarte mulți copii! Mai mult, Parcul de Aventură a devenit un punct de atracție și pentru vizitatorii din alte județe”, a transmis Costel Fotea, președintele CJ Galați.

„Prin urmare, pregătim noi surprize pentru iubitorii de senzații tari. Pe lângă cele 15 trasee de cățărare și două tiroliene deja existente, Parcul de Aventură va fi extins și dotat în cursul acestui an cu noi obiective. Vom construi un bob suspendat cu o lungime de peste 900 metri (vor fi două piste cu o lungime totală de 1,5 km), dar va fi și o sanie suspendată, pe pernă magnetică, cu un grad de dificultate foarte mare, cu viteze de 40 – 50 km/oră, pentru doritorii de adrenalină la maxim. În cadrul acestei investiții, în valoare de peste 15 milioane de lei, sunt în curs de amenajare și noile piste de biciclete, locuri de joacă pentru copii și noi spații de relaxare pentru adulți”, a mai transmis președintele CJ Galați.

Parcul de aventură din Galați este unul dintre cele mai importante din regiune.

„Prin adăugarea acestor obiective, Pădurea Gârboavele va fi unul dintre cele mai frumoase și mai ofertante puncte de agrement din Regiunea Sud-Est. Vom continua investițiile care încurajează un stil de viață activ și sănătos, în care relaxarea, distracția și adrenalina se regăsesc din plin”, a precizat Costel Fotea.

În această săptămână, în Camera Deputaților, deputatul Viorica Sandu a adoptat Legea pentru completarea Ordonanţei de urgenţă a Guvernului nr.28/2013 pentru aprobarea Programului naţional de dezvoltare locală (PNDL).

„Obiectivul general al Ordonanţei de urgenţă a Guvernului nr.28/2013 pentru aprobarea PNDL este echiparea unităţilor administrativ-teritoriale cu toate dotările tehnico-edilitare, de infrastructură educaţională, de sănătate şi de mediu, sportivă, social-culturală şi turistică, administrativă şi de acces la căile de comunicaţie, în conformitate cu reglementările cuprinse în Planul de amenajare a teritoriului naţional - Secţiunea a IV-a”, explică deputatul PSD Viorica Sandu.

Până acum, Ordonanța limita categoriile de drepturi reale care permiteau realizarea și finanțarea prin PNDR a sistemelor de apă/canalizare, strict la dreptul de proprietate și de administrare, deși acestea puteau fi realizate, potrivit legislației generale în materia serviciilor comunitare de utilități publie, respectiv Legea serviciilor comunitare de utilităţi publice nr. 51/2006 și în baza dreptului de trecere și/sau de ocupare temporară a terenului, prevăzute la Art.5 din lege, alin(10)-(15).

„Odată cu adoptarea acestei legi a fost adaptat cadrul legal la situațiile identificate în derularea proiectelor de investiții și îndepărtarea limitărilor excesive, astfel încât obiectivele să fie finalizate la timp, în perioada de derulare a contractelor de finanțare”, a transmis deputatul Viorica Sandu.

 

 

Europarlamentarul Dan Nica, în calitate de președinte al Grupului de lucru pentru politica industrială din Parlamentul European, a transmis un mesaj clar către reprezentanții Comisiei Europene: „Acționați rapid, acționați ferm și veți avea sprijinul nostru!”.

Declarația a fost făcută în cadrul unei reuniuni importante privind viitorul politicii industriale europene, la care au participat reprezentanți ai Comisiei Europene și europarlamentari din toate grupurile politice. Discuțiile au vizat teme-cheie precum industria metalurgică, materiile prime critice și implementarea legislației europene privind tehnologiile strategice.

„Industria europeană a oțelului și aluminiului are nevoie de prețuri accesibile, stabile și predictibile, pentru a-și menține competitivitatea și capacitățile de producție. Este esențial să fie identificate soluții clare pentru a preveni inundarea pieței europene cu produse din afara UE, care nu respectă aceleași reguli și nu suportă aceleași costuri ca producătorii europeni. Totodată, am insistat asupra mobilizării finanțărilor din partea Băncii Europene de Investiții, care trebuie să joace un rol activ în sprijinirea modernizării și adaptării industriei metalurgice europene”, a declarat Dan Nica.

Un alt punct important al discuțiilor a fost accesul la materii prime critice, esențiale pentru dezvoltarea industriilor strategice. Dan Nica a dat exemplul României, unde se află în derulare un proiect de reluare a exploatării grafitului.

„Uniunea Europeană trebuie să utilizeze toate resursele disponibile pentru a-și întări competitivitatea industrială. Am prezentat exemplul României, unde este în curs un proiect concret de reluare a exploatării grafitului, un material strategic esențial pentru mai multe industrii europene. Acest tip de inițiativă trebuie sprijinit printr-o implicare directă din partea Comisiei Europene, care să asigure finanțare, claritate legislativă și coordonare cu autoritățile naționale, astfel încât Europa să poată dezvolta lanțuri valorice proprii și competitive”, a mai precizat europarlamentarul social-democrat.

În cadrul reuniunii s-a discutat și despre implementarea accelerată a legislației europene deja adoptate, precum STEP (Instrumentul pentru Tehnologii Strategice pentru Europa), Net-Zero Industry Act și Chips Act.

Costel Fotea, președintele CJ Galați, anunță că începe joi, 10 aprilie 2025, activitatea la două obiective esențiale pentru creșterea calității vieții, un mediu mai sigur și mai curat pentru toți locuitorii din județul Galați.

Este vorba de ”Depozitul conform de deșeuri nepericuloase” și ”Stația de sortare” situate în comuna Valea Mărului, în valoare de 87,4 milioane de lei (aproape 17 milioane de euro), parte a unui mai amplu Sistem de management integrat al deșeurilor (SMID) în județul Galați, ce presupune investiții de 503,6 milioane de lei (peste 100 milioane de euro), cu finanțare prin programele cu fonduri europene.

„Termenul „groapă de gunoi” trebuie să dispară din vocabularul nostru! Depozitul de deșeuri de la Valea Mărului, cu o capacitate de 1 milion mc, gândit să acopere necesitățile județului Galați în următorii 30 de ani, dispune de cele mai moderne tehnologii existente în prezent la nivelul Uniunii Europene pentru protecția mediului, monitorizarea și verificarea modului în care se desfășoară activitatea”, a transmis Costel Fotea, președintele CJ Galați.

La fel de importantă este, însă, și Stația de sortare a deșeurilor, cu o capacitate maximă de 18.000 tone/an, subliniază Costel Fotea.

„Vorbim de o veritabilă ”uzină”, în care deșeurile colectate selectiv (plastic, metal, hârtie, caton) trec printr-o linie de sortare controlată computerizat, din care rezultă baloți compactați, practic materia primă pentru fabricile axate pe produsele realizate din reciclarea materialelor”, a explicat Fotea, 

Aceste realizări ale Consiliului Județean sunt cu atât mai meritorii cu cât, în 2016, la preluarea mandatului, aveam pe masă un proiect SMID Galați realizat după norme de mediu din 2012, deja depășite din cauza schimbării legislației de mediu europene, dar și a noilor ținte de țară în gestionarea deșeurilor.

„În timp ce proiectele începute cu mult înainte, din alte județe, nu sunt nici acum operabile, la nivelul Consiliului Județean Galați a fost o muncă titanică pentru a reconfigura și a relansa acest proiect, iar primele obiective sunt deja funcționale! Astăzi, Sistemul de management integrat al deșeurilor (SMID) din județul Galați, conceput și avizat direct în colaborare cu experții Comisiei Europene, este considerat de specialiști drept cel mai eficient din țară și UNIC prin multe dintre tehnologiile pe care le înglobează! Suntem mândri că locuitorii din județul Galați vor fi primii din țară care vor beneficia de sisteme atât de performante!”, a precizat Costel Fotea.


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home4/mediainfo/public_html/templates/ts_news247/html/com_k2/templates/default/user.php on line 269