Guvernul a aprobat un contract de finanţare cu Banca Europeană de Investiţii, în valoare de 50 de milioane de euro Recomandat

Guvernul a aprobat contractul de finanţare prin Banca Europeană de Investiţii, în valoare de 50 de milioane de euro, destinat realizării de investiţii prioritare în domeniul siguranţei rutiere în România în 89 de locaţii, unde urmează să fie construite, între altele, pasaje subterane sau supraterane şi sensuri giratorii, a anunţat purtătorul de cuvânt al Executivului, Dan Cărbunaru.

„Astăzi a fost aprobat şi proiectul de lege prin care a fost aprobat contractul de finanţare investiţii prioritare în domeniul siguranţei rutiere în România, un contract între România şi Banca Europeană de Investiţii, cu o valoare de 50 de milioane de euro. Vor fi realizate în 89 de locaţii pasaje sub- sau supraterane, sensuri giratorii şi alte locaţii cu măsuri de canalizare, semnalizare, costul total al proiectului fiind de aproximativ 100 de milioane de euro, sumă la care se adaugă şi TVA. Implementarea acestui contract va fi asigurată de Ministerul Transportului şi Infrastructurii, prin intermediul CNAIR”, a precizat Dan Cărbunaru.
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.