SIGURANȚA TA ESTE ÎN GRIJA NOASTRĂ! Recomandat

Securitatea este una din nevoile principale ale omului în ziua de azi.
În acest context, MMA GROUP SECURITY este una una dintre organizațiile care vine să suplinească și să acopere cu succes această nevoie umană, pe piața locală, regională și nu numai.
Firma de profil este prezentă pe piața furnizorilor de servicii de securitate și pază din 2011, timp în care a reușit să dezvolte relații solide și de durată cu toți partenerii de afaceri, până acum.

Unul dintre directorii executivi ai acestei societăți de succes, Ionel Vlad, într-o discuție amiabilă pe această temă, subliniază importanța implicării directe a oamenilor care au creat și conduc, cu pasiune, activitatea de bază:

”Seriozitatea și promptitudinea de care dăm dovadă în relația cu clienții ne-au asigurat, în decursul timpului, tot mai mulți clienți și o imagine în piață care susține activitatea noastră în domeniul serviciilor de securitate. Totodată, calitatea serviciilor contractate, a logisticii și echipamentelor de top, utilizate în activitatea curentă, considerăm că au generat un randament bun în relația cu clienții nostri
Permanent, intenționăm să aducem în oferta noastră, servicii și produse de ultimă generație și, în același timp, utilizăm cea mai înaltă tehnologie, pentru a reuși să asigurăm o stare de siguranță și liniște clienților noștri.”

Cu un istoric solid în domeniul de pază și securitate, MMA GROUP SECURITY promovează servicii bazate pe profesionalism, încredere și experiență.
În activitatea desfășurată, societatea de profil livrează clienților servicii integrate și soluții profesionale de înaltă calitate, care aduc valoare afacerii acestora, la un preț mai mult decât avantajos.

MMA GROUP SECURITY îşi desfăşoară activitatea conform standardelor internaţionale de calitate ISO 9001, ISO 45001, BS 7499.
De asemenea, Compania deţine toate licenţele şi acreditările necesare, conform legislaţiei româneşti, pentru serviciile de securitate privată.

Nu în ultimul rând, trebuie amintit, potrivit declarației managerului acestei firme, că ”societatea a fost creeată din pasiune. Prin implicarea permanentă a acționariatului și a membrilor conducerii executive, din care și eu fac parte, având o experiență în domeniu de peste 20 ani, am reușit să să acoperim integral nevoile tuturor clienților, indiferent de specificul activității pe care aceștia o desfășoară.
În activitatea noastră, am implementat o selecție riguroasă privind resursele umane în departamentul de pază, iar în departamentul de monitorizare dispecerat și intervenție rapidă utilizăm tehnologie de ultimă generație și asigurăm o logistică funcțională, updatată cerințelor actuale. Prin departamentul tehnic, instalăm sisteme de alarmă, video și control access, soluții și echipamente furnizate de branduri de top în domeniu. Aceste aspecte considerăm, fără falsă modestie, că sunt atuurile care ne asigură, cu siguranță, o poziție importantă pe piața serviciilor de pază și securitate.”

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.