A XVI-a ediție a Conferinței Galati Naval Architecture, GNA 2023 Recomandat

Facultatea de Arhitectură Navală, împreună cu Centrul de Cercetare Arhitectură Navală, din cadrul Unviersității Dunărea de Jos din Galați, organizează evenimentul în perioada 17-18 noiembrie, la Sala de Conferințe (Corp L) începând cu ora 09.00.

Manifestarea își propune să promoveze colaborarea și sinergia între industria construcțiilor navale și Universitatea Dunărea de Jos din Galați, atât ca instituție de învățământ superior cât și ca organizație de cercetare. Obiectivul principal al GNA 2023 este de a oferi un cadru adecvat unor noi colaborări și parteneriate, care să aducă beneficii atât profesioniștilor din industrie cât și mediului academic.

Agenda conține:

17.11.2023:

- Prezentarea portofoliilor - Companiile participante vor avea oportunitatea să-și prezinte cele mai recente proiecte, inovații și capacități în domeniu.

- Sesiune de networking: O sesiune de networking va oferi o platformă pentru discuții, permițând participanților să exploreze potențiale parteneriate, colaborări în cercetare și inițiative comune.

18.11.2023:

- Prezentarea articolelor științifice

 

 
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.