FACIEE Galați reprezentată în finala #BurseleANIS Recomandat

Organizatorii prestigioasei competiții pentru #BurseleANIS, prin care se recunoaște excelenţa în inovarea procesului de predare a cadrelor didactice universitare, au anunțat numele finaliștilor care au reușit să impresioneze juriul cu contribuțiile lor în domeniul Big Data Analytics.

Această competiție importantă a atras echipe de la universităţi de prestigiu din ţară, iar acum, după runde de evaluare riguroase, am aflat cine sunt cei mai promițători profesori în acest domeniu. Printre finaliști se numără şi dr.ing. Mihaela Țiplea, șef lucrări la Facultatea de Automatică Calculatoare Inginerie Electrică şi Electronică din cadrul Universităţii „Dunărea de Jos” din Galaţi, care a declarat că „îmi doresc ca prin aceste noi abordări educaţionale inovative să obţinem mai multă flexibilitate în procesul de învăţare, promovând în acelaşi timp experienţa practică şi colaborarea dintre studenţi şi cadrele didactice”.

„Este clar că finaliștii au potențialul de a schimba lumea prin aducerea de contribuţii importante în inovarea procesului de predare, învăţare şi evaluare. Vom continua să urmărim evoluția lor și să vă aducem informații despre câștigătorii competiției”, spun reprezentanții universității gălățene.

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.