Damen va construi patru feriboturi sută la sută electrice, pentru canadienii de la BC Ferries Recomandat

Grupul Damen a câștigat un contract pentru construirea a patru feriboturi electrice pentru operatorul canadian BC Ferries.

”Această comandă va duce la zece numărul total de feriboturi pe care Damen le-a furnizat BC Ferries în ultimii ani. Cu toate acestea, aceste ultime nave vor fi primele care vor funcționa folosind 100 la sută energie electrică. Navele se vor baza pe modelul Damen RoRo 8117 E3, clasa Island, cu capete duble. Fiecare feribot va fi capabil să transporte până la 47 de vehicule și 390 de pasageri.

Pachetele de baterii cu o capacitate de 2.000 de kilowați vor furniza energie electrică pentru motopropulsoare. Reîncărcarea rapidă cu energie electrică regenerabilă va avea loc în timp ce feriboturile debarcă și își îmbarcă pasagerii și vehiculele la fiecare capăt de cursă. Fiecare navă va avea, de asemenea, motoare diesel auxiliare instalate pentru rezervă și redundanță generală. Echipamentele de încărcare de la mal vor fi, de asemenea, furnizate de Damen”, conform unui comunicat de presă remis de Damen.

Cele patru feriboturi electrice vor fi utilizate pentru servicii pe distanță scurtă în apele de coastă din provincia canadiană British Columbia

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.