"Renaissance", partea a doua a albumului lui Beyoncé, lansare 29 martie Recomandat

12 be 12 be

Beyoncé a anunţat mult-aşteptata parte a II-a a albumului său "Renaissance" din 2022 - şi, aşa cum se zvonea de mult timp, se pare că va fi un album cu influenţe country, care va fi lansat în 29 martie, scrie Variety, potrivit news.ro. Pe pagina de Instagram, artista dezvăluie ultimul teaser video, care include titlul albumului şi data lansării.
Există, de asemenea, un panou publicitar şi o plăcuţă de înmatriculare a unei maşini pe care scrie "Texas Hold 'Em", făcând referire la jocul de poker numit după statul natal al cântăreţei, şi, posibil, la un titlu de cântec.
Spre deosebire de proiectele anterioare, în care artista a lansat filme de lungmetraj şi videoclipuri care însoţeau albumul, "Renaissance" este acum fără materiale vizuale, o schimbare notabilă pentru Beyoncé.
Dar ea a surprins magia turneului său mondial care a doborât recorduri, cu încasări de 579 de milioane de dolari, prin lansarea în cinematografe a filmului "Renaissance: A Film by Beyoncé", în noiembrie, care este parţial documentar, parţial concert. La scurt timp după ce filmul a avut premiera la Londra, Beyoncé a lansat single-ul "My House", o revenire la rădăcinile sale din Houston.

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.