O prezenţă românească de excepţie la New York Recomandat

9 lau 9 lau

A început New York Fashion Week, iar anul acesta, printre numele care aduc inovaţie şi strălucire se numără şi o prezenţă românească de excepţie, Laura Chiriţă, o creatoare de modă din Timişoara a cărei poveste se împleteşte cu strălucirea oraşului care nu doarme niciodată. La această ediţie a New York Fashion Week, care are loc până în 11 februarie, Laura îşi dezvăluie ultima colecţie de rochii de mireasă - Drippin’ LOVE, o declaraţie modernă de dragoste.
Colecţia Drippin’ LOVE, lansată în inima metropolei americane, la un eveniment de anvergură NYFW este un vis devenit realitate pentru Laura. Povestea drumului către New York a început anul trecut, când Elizabeth de la Cronic Love Productions Europe a contactat-o pe Laura şi i-a cerut câteva piese pentru NYFW. În septembrie 2023, creaţiile tinerei din Timişoara au strălucit la New York. Invitată, acum, să prezinte propria colecţie, emoţiile au crescut pentru Laura. La fel şi aşteptările.
"Ultimele trei săptămâni au fost un carusel emoţional - anxietate amestecată cu fericire, stres punctat de entuziasm. Acum, mă aşteaptă zile incredibil de pline, punând la punct ultimele detalii ale colecţiei care a călătorit alături de mine în două trolere. Între evenimente şi pregătiri, simt un amalgam de emoţii, dar sunt gata să le îmbrăţişez pe toate - agitaţia, anxietatea, bucuria. Fiecare moment este o piesă din puzzle-ul acestei experienţe, şi abia aştept să văd tabloul complet", a spus Laura Chiriţă.

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.