Ştiri din box office-ul românesc Recomandat

14 mar 14 mar

Filmul de acţiune „The Marvels”, regizat de Nia DaCosta, cu Brie Larson, Teyonah Parris, Iman Vellani, Samuel L. Jackson în rolurile principale, a debutat pe primul loc în box office-ul românesc de weekend, cu încasări de 798.067 de lei, potrivit news.ro. După ce puterile lor se împletesc în urma unui eveniment misterios, Carol Danvers, Kamala Khan şi Monica Rambeau sunt obligate să coopereze pentru a salva universul. „The Marvels” din universul cinematografic Marvel a eşuat la box office-ul nord-american cu încasări de doar 47 de milioane de dolari în weekendul de lansare, reuşind cel mai slab debut din istoria MCU. „The Marvels” nu a fost pe măsura aşteptărilor nici în box office-ul internaţional, cu 63,3 milioane de dolari din 51 de teritorii, pentru un start mondial de 110 milioane de dolari.
Comedia „Nunta pe bani”, de Cristian Iliuşan, cu Mircea Popa, Adrian Cucu, Cătălin Herlo, Alexandra Spătărelu în rolurile principale, s-a menţinut pe poziţia a doua, după ce a fost văzută în săli de 16.608 de spectatori şi a adunat 457.267 de lei, potrivit datelor cinemagia.ro.
O alta comedie, „Bodyguardul: Misiune în junglă”, cu John Cena, s-a menţinut pe trei, în al doilea weekend de la lansare, generând venituri de 343.197 de lei.
Filmul horror „Five Nights at Freddy's: Filmul” a coborât pe patru, în al treilea weekend de la premieră. 13.130 de spectatori au ales să vadă filmul în cinematografe iar încasările s-au ridicat la 333.390 de lei.
Filmul de aventuri „Extratereştri cu codiţe” a debutat pe locul cinci în clasament, fiind văzut de 12.062 de spectatori şi având încasări de 287.589 de lei.

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.