În weekend, festival de film de comedie Recomandat

3 cine 3 cine

Festivalul Internaţional de Film de Comedie "Film 4 Fun" va avea loc, de vineri până duminică, la Cinema Eforie şi ArCuB, informează organizatorii într-un comunicat transmis AGERPRES. La Gala de deschidere a celei de-a XV-a ediţii a "Film 4 Fun", care va avea loc la Cinemateca Eforie, de la ora 19,00, va fi prezentat show-ul de stand-up comedy al lui Alexandru Arnăutu Vraciu, intitulat "Film & fun cu Vraciu". Comediantul le va aminti spectatorilor de filmele occidentale văzute pe casete VHS dublate de Irina Margareta Nistor, de capodopere semnate de Martin Scorsese, Brian De Palma şi Michael Mann, avându-i în rolurile principale pe Robert De Niro şi Al Pacino, dar şi de producţiile de acţiune cu arte marţiale ale lui Jean Claude Van Damme sau de "monştrii sacri" ai filmului românesc, precum Gheorghe Dinică.
Pe tot parcursul editiei a XV-a Film 4 Fun, Sala ARCUB găzduieşte expoziţia de pictură "Penumbre", a artistului şi cineastului Tudor Parhon, cu studii de regie la Amsterdam. Anul trecut, pictorul s-a bucurat de succes cu o expozitie deschisă la Biblioteca Naţionala din Bucureşti.
Biletele pot fi achiziţionate online pe site-ul https://eventbook.ro/hall/cinema-eforie sau fizic, la casa de bilete a cinematografului.

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.