Costel Fotea: Colaborăm intens cu autoritățile de la București pentru a aduce investiții majore în infrastructura rutieră a județului Galați Recomandat

Buna colaborare pe care Consiliul Județean Galați o are cu actualul ministru al Transporturilor, Sorin Grindeanu, aduce un nou proiect major de modernizare în județul nostru, a anunțat Costel Fotea, președintele CJ, pe Facebook. 
 
„Avem deja de un an de zile un parteneriat de succes cu CNAIR (Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere), iar astăzi, la București, în prezența ministrului Transportului, am semnat un protocol pentru extinderea la patru benzi a drumului dintre Hanu Conachi (județul Galați) și Nănești (județul Vrancea).
 
Practic, noi vom realiza, cât mai repede posibil, documentația tehnică pentru ca acest drum, care va asigura conectarea județului cu viitorul Drum Expres Brăila-Focșani și implicit cu Autostrada Moldovei, să poată obține finanțare în cadrul Programului Operațional de Transport.
 
Colaborăm intens cu autoritățile de la București pentru a aduce investiții majore în infrastructura rutieră a județului și pentru a urgenta realizarea pașilor necesari implementării acestora.
E o nouă abordare a Consiliului Județean, prin care ne implicăm direct și activ în modernizarea drumurilor naționale din județ, precum și în conectarea la infrastructura mare de transport a țării”, a transmis Costel Fotea
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.