Sigura stație SMART din Galați a fost distrusă Recomandat

Singura stație smart din transportul public al orașului Galați a fost vandalizată. Agresorul este căutat de polițiști cu ajutorul imaginilor obținute de camerele de supraveghere din zonă. 

„Stația smart de la <Potcoava de Aur> a fost vandalizată. Cât rezistă o nouă stație de autobuz? Cât poftește fiecare dintre cei puși pe rele. Stația smart a fost instalată în urmă cu mai puțin de două luni și a fost vandalizată. Verificăm înregistrările camerelor de supraveghere pentru identificarea și sancționarea făptașului, însă răul a fost făcut. Nimeni nu poate păzi non-stop toate bunurile aflate pe domeniul public. Ține de fiecare dintre noi să le păstrăm. Fără bun simț și responsabilitate, nu putem avea orașul pe care ni-l dorim”, a transmis Primăria Galați.

Stația smart din centrul orașului era dotată cu Wi-Fi, camere de recunoaștere facială, sisteme de monitorizare a temperaturii, de producere a energiei și de încărcare a telefoanelor mobile. În plus, stația era prevăzută cu un display pentru promovarea afacerilor locale și informarea în timp real despre evenimentele organizate de către Primăria Galați.

 

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.