Sediul CJ Galați, iluminat în roșu de Ziua Europeană a Numărului Unic de Urgență 112 Recomandat

Pe 11 februarie 2024 se sărbătorește Ziua Europeană a Numărului Unic de Urgență 112. Cu această ocazie clădirea Consiliului Județean Galați a fost iluminată în roșu. „112, un număr simplu, ușor de reținut, care poate face diferența între viață și moarte”, susține Costel Fotea, președintele CJ Galați.

„Nu sunați la 112 fără un motiv real, pentru că puteți bloca linia pentru cei care au nevoie urgentă de ajutor. Timpul, în situații de urgență, este prețios! O secundă pierdută poate însemna diferența dintre viață și moarte”, a transmis Costel Fotea, președintele CJ Galați.

Consiliul Județean Galați se alătură campaniei naționale de celebrare a acestui număr vital, alături de alte instituții din țară, care, astăzi, la 20 ani de la înființarea Sistemului Național Unic pentru Apeluri de Urgență în România, și-au luminat sediile în roșu (culoarea simbol a serviciului de urgență) pentru a arăta importanța și nevoia de a utiliza cu responsabilitate acest număr de urgență.

„Să arătăm recunoștința față de eroii noștri nevăzuți - operatorii de urgență, pompieri, polițiști și personal medical - care sunt mereu acolo pentru a ne proteja și ajuta în momente dificile”, a transmis Fotea.

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Ultima modificare Duminică, 11 Februarie 2024 20:28

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.