Investiții în sănătate. Costel Fotea: Noi echipamente medicale au ajuns la Spitalul Județean Galați și la Spitalul Tecuci Recomandat

Sănătatea este cea mai importantă. De aceea, continuăm să investim în spitale, continuăm să aducem aparatură medicală nouă și performantă, a transmis președintele Consiliului Județean Galați, Costel Fotea.

„ Noi echipamente medicale au ajuns la Spitalul Județean Galați și la Spitalul Tecuci .Totul pentru a crea condiții mult mai bune de tratament la noi acasă, în spitalele gălățene. Totul pentru ca medicii să poată face proceduri noi, să pună diagnostice mai bune și să facă tratamente mai eficiente. Totul pentru salvarea vieții. S-au investit sume cu multe zerouri în infrastructura medicală, în clădiri noi pentru spitale și în echipamente medicale.

Și nu ne vom opri aici, pentru că sănătatea este cel mai valoros lucru din viața noastră. Înlocuim astfel vechea aparatură cu echipamente de ultimă generație, iar în unele cazuri chiar dotăm în premieră unele secții medicale cu anumite echipamente”,a  transmis Costel Fotea, președintele CJ Galați.

Recent, la Spitalul Județean și la Spitalul Municipal “Anton Cincu” Tecuci au ajuns noi echipamente medicale, pentru secțiile de Chirurgie, Urologie, Pediatrie, Ginecologie, Terapie Intensivă și Compartimentul de Primiri Urgențe.

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.